...als u bij een afspraak komt:

UITLATEN
Onze tuin en die van de buren zijn niet de plaats waar uw hond zijn behoefte mag doen. Er is voldoende gelegenheid langs het fietspad. Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling kan soms enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden.

AANGELIJND
Neem uw hond altijd aangelijnd mee naar de trimsalon en ook weer mee naar huis. De trimsalon ligt aan een redelijk drukke doorgaande weg en ik wil er niet aan denken wat er kan gebeuren. 

AFSPRAKEN
Maak tijdig een afspraak en u kunt uiteraard tijdens uw bezoek gelijk een nieuwe afspraak maken, wel zo makkelijk. Mocht u verhinderd zijn dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren te melden, ik heb immers tijd voor u gereserveerd. Uiteraard kunnen we dan ook meteen een nieuwe afspraak met u maken. Indien u niet binnen de 24 uur uw afspraak annuleert dan ben ik genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

OM TE WETEN VOOR U EN MIJ
Indien uw hond een medische afwijking heeft, loops is, bultjes heeft of niet sociaal is met andere dieren, etc. laat het me weten want dat is zeer belangrijk voor mij dit van tevoren te weten zodat ik daar rekening mee kan houden. Als uw hond een voedsel-allergie heeft, meld dat, omdat ik de hond regelmatig beloon met iets lekkers; geef zo nodig een alternatief mee. Zorg ervoor dat de hond een maaltijd heeft gehad. De vachtverzorging kost energie.

VLOOIEN EN TEKEN
Vrij van vlooien en teken wel zo fijn voor uw hond en uw omgeving. Ik adviseer om de hond te behandelen met vlooiendruppels of tabletten of vlooienband. En vergeet vooral de leefomgeving en eventueel de auto niet! Een enkele keer komt het voor dat de hond of kat niet vrij is van vlooien. Het dier zal dan met een antivlooienshampoo moeten worden gewassen, maar ook zal de trimruimte weer grondig moeten worden gereinigd om deze vlovrij te maken. Als dit zich voordoet, brengen wij hier € 10,00 voor in rekening. Komt u er niet uit welk middel geschikt is kunt u altijd contact opnemen met uw dierenarts of info vragen bij een dierenwinkel. Iedereen heeft namelijk zijn eigen voorkeur.